Brood aanbod

BROOD BESTELLEN!

"Passie, vakmanschap en het beste uit de natuur. Zo onstaat de heerlijk volle, authentieke smaak van echt brood"

BROOD

Klassieke broden.

Brood is een essentieel onderdeel van onze eetcultuur en past ook perfect binnen een gezonde levensstijl. Het bevat namelijk koolhydraten die ons lichaam energie geven. Volkorenbrood is daarenbovenrijk aan eiwitten, vezels en mineralen. Brood is dus niet alleen lekker, maar ook broodnodig voor het goed functioneren van ons lichaam, zolang je je gezond verstand gebruikt als het op hoeveelheden aankomt. Omdat het ook belangrijk is om variatie in je voeding te hebben, bieden wij bij APO&Co een groot gamma aan. Zo hebben we de klassieke standaardbroden, maar ook op het vlak van broodspecialiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wit of bruin, meergranen of volkoren, met zuurdesem, ... kortom voldoende keuze voor een geslaagd ontbijt of een bijzonder eetmoment.  

Artisanaal gamma.

Het artisanaal gamma is ontstaan uit zuivere tarwemeel "d'origne" met oorsprongattest, fijn gemalen en gezeefd volgens een unieke productiemethode die de oorspronkelijke zachte smaak van het meel respecteert. De producten worden nog met de hand gevormd en zijn op steen gebakken. Stuk voor stuk heerlijke artisanale broodspecialiteiten, geproduceerd zoals de natuur ze zou bereiden.  

Traditioneel gamma.

Het traditionele gamma is bereid uit verschillende kwaliteitsgranen en natuurlijke zuurdesem. Zij hebben lang gerust, zijn op steen gebakken en hebben daardoor hun specifieke natuurlijke smaak behouden. Daarom blijven zij ook gegarandeerd langer vers.  

 
 
KWALITEIT
VERSHEID
RUIM AANBOD
UNIEKE SMAAK
 
 

BROOD BESTELLEN!