Welkom in de wondere wereld van APO&Co. Wij werken de hele tijd voor onze klanten en samen zijn we in staat om mooie en verbazingwekkende dingen te verwezenlijken.
Dit leidt tot positieve resultaten en volledige tevredenheid.

Over APO&Co

Ontdek ons aanbod.
We geven veel aandacht aan uw mening. Deel uw voorkeur met ons.

Onze success verhaal

Sinds 2002 eist Apo&Co b.v.b.a. zijn plaats op in de voedingsector en van meet af aan staat onze onderneming synoniem voor authenticiteit, kwaliteit, ervaring en innovatie binnen het segment van bakkerij producten - belegde broodjes – traiteur - fijne vleeswaren - pralines.

Apo&Co b.v.b.a. is een klein bedrijf waarvan de zaakvoerders onder meer in het bezit zijn van een diploma "Brood en Banket" en "Traiteur".

Authentieke en originele recepten worden gerespecteerd en zijn onze specialiteit.

Het voldoen aan de verwachtingen van de klanten inzake kwaliteit en het inspelen op nieuwe trends in de markt vormen de basis voor permanente productverbeteringen en nieuwe productontwikkelingen. De jarenlange ervaring van onze medewerkers en management spelen daarbij een zeer belangrijke rol en staan garant voor een professionele aanpak van dit vernieuwingsproces.

Kwaliteit staat van dag 1 hoog in het vaandel geschreven. De zorg om voortdurend de beste kwaliteit aan te bieden is daar de voornaamste uiting van. Grondstoffen en producten worden uiterst zorgvuldig geselecteerd en onderworpen aan een strenge ingangscontrole alvorens ze te gebruiken in onze producten.

De versheid, geur en uitzicht van ons productengamma zijn van cruciaal belang want zij maken het verschil en bepalen de keuze van de consument.

Maak vlug kennis met ons uitgebreid assortiment en laat u vooral verleiden door al dat lekkers. Smakelijk.

Apo&Co, uw “vaste” partner in voeding.

 
 
KWALITEIT
VERSHEID
UNIEK AANBOD
KLANT VRIENDELIJK
 
 

Video presentation